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portada Sugar Rush: Master Tips, Techniques, and Recipes for Sweet Baking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
352
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780770433697
N° edición
01

Sugar Rush: Master Tips, Techniques, and Recipes for Sweet Baking (en Inglés)

Johnny Iuzzini; Wes Martin (Autor) · Random House Usa Inc · Tapa Dura

Sugar Rush: Master Tips, Techniques, and Recipes for Sweet Baking (en Inglés) - Johnny Iuzzini; Wes Martin

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Sugar Rush: Master Tips, Techniques, and Recipes for Sweet Baking (en Inglés)"

James Beard–award-winning pastry chef Johnny Iuzzini returns to basics in this complete baking course in a book with everything a home baker needs to confidently turn out 150+ sweets with sophisticated flavors.  Iuzzini starts by sharing his expert tips on fundamentals such as making caramel and mixing butter cakes, with accompanying step-by-step photographs, before moving on to recipes for Salted Caramels and Sticky Caramel Date Cake. After mastering the simple method for making light-as-air meringues, anyone can make ethereal espresso marshmallows, mile-high soufflés, and chewy French macaron sandwich cookies. Readers can finally expand their cake and ice cream horizons to embrace flavors as thrilling as those in Brown Sugar-Molasses Layer Cake and Bitter Orange Ice Cream. The 250 photographs include both instructive technique shots to reassure bakers at every turn as well as stunning photographs of the ready-to-eat treats. With Sugar Rush, baking at home has never been easier—or more inviting.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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