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portada Rao's Cookbook: Over 100 Years of Italian Home Cooking (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Introducción de
Editorial
Año
1998
Idioma
Inglés
N° páginas
182
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.6 x 18.4 x 2.3 cm
Peso
0.89 kg.
ISBN
0679457496
ISBN13
9780679457497
N° edición
1

Rao's Cookbook: Over 100 Years of Italian Home Cooking (en Inglés)

Frank Pellegrino (Autor) · Nicholas Pileggi (Introducción de) · Random House · Tapa Dura

Rao's Cookbook: Over 100 Years of Italian Home Cooking (en Inglés) - Pellegrino, Frank ; Pileggi, Nicholas

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Rao's Cookbook: Over 100 Years of Italian Home Cooking (en Inglés)"

Rao's, the hundred-year-old restaurant with a mere ten tables tucked in a corner of East Harlem in what was once a legendary Italian neighborhood, is one of the most sought-after restaurants in all of Manhattan. Its tables are booked months in advance by regulars who go to enjoy what The New York Times calls its "exquisitely simple Italian cooking" from traditional recipes, many as old as Rao's itself. You may not get a table at Rao's, but now with this book you can prepare the best Italian home-style food in the world in your own kitchen. Here for the first time are recipes for all of Rao's fabulous classics--its famous marinara sauce, seafood salad, roasted peppers with pine nuts and raisins, baked clams, lemon chicken, chicken scarpariello, and on and on.The recipes are accompanied by photographs that re-create Rao's magic and testimonials from loyal Rao's fans--from Woody Allen to Beverly Sills. Here too is a brief history of the restaurant by Nicholas Pileggi and a Preface by Dick Schaap. Both will convince you that what you have in your hands is a national treasure, a piece of history, and a collection of the best Italian American recipes you will ever find.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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