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portada Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Ultimate Smoker Cookbook for Real Pitmasters, Irresistible Recipes for Unique Bbq: Book 2 (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
122
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
28.0 x 21.6 x 0.7 cm
Peso
0.30 kg.
ISBN13
9781725577695

Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Ultimate Smoker Cookbook for Real Pitmasters, Irresistible Recipes for Unique Bbq: Book 2 (en Inglés)

Adam Jones (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Ultimate Smoker Cookbook for Real Pitmasters, Irresistible Recipes for Unique Bbq: Book 2 (en Inglés) - Jones, Adam

Libro Nuevo

$ 42.739

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Wood Pellet Smoker and Grill Cookbook: Ultimate Smoker Cookbook for Real Pitmasters, Irresistible Recipes for Unique Bbq: Book 2 (en Inglés)"

Complete Wood Pellet Smoker and Grill CookbookThe ultimate how-to guide for your wood pellet smoker and grill, use this complete guide to smoke all types of meat, seafood, and veggies. An essential cookbook for those who want to smoke meat without needing expert help from others. Offers detailed guidance obtained by years of smoking meat includes clear instructions and step-by-step directions for every recipe. The only guide you will ever need to professionally smoke a variety of food, including beef, pork, chicken, lamb, fish and seafood, turkey, vegetable, and game recipes such as: Sweet Chili Beef SteakApple BBQ Smoked Pork TenderloinApricot Smoked Chicken ThighTropical Citrus Smoked SalmonSmoked Lamb Garlic SausageJuicy Spiced Smoked ClamsSweet Smoked Tomato BasilHealthy Smoked Rabbit TenderButter Maple Smoked TurkeyThe book includes photographs of every finished meal, temperature charts, helpful tips and tricks on making BBQ and SMOKING MEAT to make your job easier. Whether you are a beginner meat smoker or looking to go beyond the basics, the book gives you the tools and tips you need to start that perfectly smoked meat.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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