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portada Vegan Junk Food: A Down & Dirty Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.1 x 19.8 x 2.3 cm
Peso
0.77 kg.
ISBN13
9781925811391

Vegan Junk Food: A Down & Dirty Cookbook (en Inglés)

Zacchary Bird (Autor) · Smith Street Books · Tapa Dura

Vegan Junk Food: A Down & Dirty Cookbook (en Inglés) - Bird, Zacchary

Libro Nuevo

$ 32.851

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 28 de Mayo y el Jueves 06 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Vegan Junk Food: A Down & Dirty Cookbook (en Inglés)"

Not all vegans do yoga thrice daily or thrive on kale juice. This book is for anyone curious about cooking meat-free, who DGAF about carbs. This is the anti-vegan cookbook for vegans. Almost every vegetarian and vegan cookbook focuses on the whole wheat/kefir/green cleanse/salt lamp/lentil aspect of living a cruelty-free diet. But what about those of us who actually dream of a greasy burger all day and all night, but simply can't justify eating animal products? Or those of us who just wanted to opt out of the environmentally unsustainable meat industry? Or anyone who is just keen to broaden their culinary horizons and dip a toe in the waters of veganism? Like author Zacchary Bird. If you see and taste the world the same way as Zac, then this is the cookbook for you. Inside this epic volume you'll find easy-to-follow recipes for deep-fried mac 'n' cheese balls, jalapeno poppers, Philly faux-steak, The Big Zac (i.e. a Big Mac, reimagined and reborn), and deep-fried banana fritters. Unlike other vegan cookbooks that you might've come across, this book won't have you searching through a spice market for five hours just to find all the ingredients. These recipes are supermarket-ready and can be made by even the most novice chef. Because who said that living without meat meant that you couldn't get greasy AF? They were wrong, and this book is (cruelty-free) proof.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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