Compartir
Tortellini at Midnight: And Other Heirloom Family Recipes From Taranto to Turin to Tuscany (en Inglés)
Emiko Davies (Autor)
·
Hardie Grant Books
· Tapa Dura
Tortellini at Midnight: And Other Heirloom Family Recipes From Taranto to Turin to Tuscany (en Inglés) - Emiko Davies
$ 50.892
$ 63.615
Ahorras: $ 12.723
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 26 de Junio y el
Viernes 05 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Tortellini at Midnight: And Other Heirloom Family Recipes From Taranto to Turin to Tuscany (en Inglés)"
Sometime in the 1950s, Emiko Davies' nonno-in-law began the tradition of ringing in the new year with tortellini al sugo. He served it along with spumante and a round of tombola, and sparked a trend; up until the 1970s, you could find tortellini at midnight on New Year's Eve in the bars around the Tuscan town of Fucecchio. This is just one of the heirloom dishes in this collection, for which Emiko Davies has gathered some of her favorite family recipes. They trace generations that span the length of Italy, from the Mediterranean port city of Taranto in the southern heel of Puglia to elegant Turin, the city of aperitif and Italian cafe culture in the far north and, finally, back to Tuscany, which Emiko calls home. Tortellini at Midnight is a book rich with nostalgia, with fresh, comforting food and stunning photography. It is a book that is good for the soul.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.