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portada The Home Chef's Sous Vide Cookbook: Elevated Recipes for Your Favorite Meats and Sides (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
186
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781646111299

The Home Chef's Sous Vide Cookbook: Elevated Recipes for Your Favorite Meats and Sides (en Inglés)

Jenna Passaro (Autor) · Rockridge Pr · Tapa Blanda

The Home Chef's Sous Vide Cookbook: Elevated Recipes for Your Favorite Meats and Sides (en Inglés) - Jenna Passaro

Libro Físico

$ 31.242

$ 52.070

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 01 de Julio y el Miércoles 10 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Home Chef's Sous Vide Cookbook: Elevated Recipes for Your Favorite Meats and Sides (en Inglés)"

Restaurant-quality cooking—all within the comfort of homeSous vide is synonymous with restaurant quality meat, but when paired with the right recipes and techniques, it can serve up way more than just the perfect steak. Take your culinary cunning to the next level with The Home Chef’s Sous Vide Cookbook—and get the absolute most out of your sous vide device.After you master the finishing sear method on classic favorites like Easy-Peasy Ranch Bone-In Pork Chops, get creative with fun recipes like Asparagus with Toasted Almonds or creamy Poached Eggs on Roasted Tomatoes. Throw a fancy dinner party, plan a week’s worth of meals, make your favorite dishes even better than before—all with your sous vide machine.Inside The Home Chef’s Sous Vide Cookbook you’ll learn:Sous vide in three—Learn the three steps that you need to master to sous vide anything and everything you desire.Sear it up—Perfect the best techniques for one of the most important steps of any sous vide dish—the final sear.Leftovers? Love it—Get tips throughout the book on how to use your sous vide leftovers for even more delicious things.Find out how to make the perfect dish for any occasion and get the most from your sous vide machine.

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El libro está escrito en Inglés.
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