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portada The Flavor of Wisconsin: An Informal History of Food and Eating in the Badger State (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
416
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
26.7 x 20.6 x 2.5 cm
Peso
0.91 kg.
ISBN13
9781976600128
N° edición
0002

The Flavor of Wisconsin: An Informal History of Food and Eating in the Badger State (en Inglés)

Terese Allen (Autor) · Harva Hachten (Autor) · Wisconsin Historical Society Press · Tapa Blanda

The Flavor of Wisconsin: An Informal History of Food and Eating in the Badger State (en Inglés) - Hachten, Harva ; Allen, Terese

Libro Físico

$ 66.016

  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 24 de Junio y el Lunes 08 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Flavor of Wisconsin: An Informal History of Food and Eating in the Badger State (en Inglés)"

The Wisconsin Historical Society published Harva Hachten's The Flavor of Wisconsin in 1981. It immediately became an invaluable resource on Wisconsin foods and foodways. This updated and expanded edition explores the multitude of changes in the food culture since the 1980s. It will find new audiences while continuing to delight the book's many fans. And it will stand as a legacy to author Harva Hachten, who was at work on the revised edition at the time of her death in April 2006. While in many ways the first edition of The Flavor of Wisconsin has stood the test of time very well, food-related culture and business have changed immensely in the twenty-five years since its publication. Well-known regional food expert and author Terese Allen examines aspects of food, cooking, and eating that have changed or emerged since the first edition, including the explosion of farmers' markets; organic farming and sustainability; the "slow food" movement; artisanal breads, dairy, herb growers, and the like; and how relatively recent immigrants have contributed to Wisconsin's remarkably rich food scene.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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