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portada The California Seafood Cookbook: A Cook's Guide to the Fish and Shellfish of California, the Pacific Coast, and Beyond (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
288
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.1 x 17.5 x 2.5 cm
Peso
1.04 kg.
ISBN13
9781629147840

The California Seafood Cookbook: A Cook's Guide to the Fish and Shellfish of California, the Pacific Coast, and Beyond (en Inglés)

Paul Johnson (Autor) · Isaac Cronin (Autor) · Jay Harlow (Autor) · Skyhorse Publishing · Tapa Blanda

The California Seafood Cookbook: A Cook's Guide to the Fish and Shellfish of California, the Pacific Coast, and Beyond (en Inglés) - Cronin, Isaac ; Johnson, Paul ; Harlow, Jay

Libro Físico

$ 50.325

  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 28 de Junio y el Martes 09 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The California Seafood Cookbook: A Cook's Guide to the Fish and Shellfish of California, the Pacific Coast, and Beyond (en Inglés)"

First published in 1983, The California Seafood Cookbook has sold 128,000 copies--and counting! This beautiful encyclopedic guide to seafood cooking is complete with 150 recipes emphasizing simplicity, fresh ingredients, and ethnic and regional tastes, as well as an innovative approach to the infinite possibilities of this popular cuisine. The seventy-five species portraits and the illustrated techniques will prove useful to cooks and seafood lovers. Fully half of the featured species are found in Gulf, Pacific, and Atlantic waters, and each recipe suggests appropriate alternative fish and shellfish from other regions. Skyhorse Publishing, along with our Good Books and Arcade imprints, is proud to publish a broad range of cookbooks, including books on juicing, grilling, baking, frying, home brewing and winemaking, slow cookers, and cast iron cooking. We've been successful with books on gluten-free cooking, vegetarian and vegan cooking, paleo, raw foods, and more. Our list includes French cooking, Swedish cooking, Austrian and German cooking, Cajun cooking, as well as books on jerky, canning and preserving, peanut butter, meatballs, oil and vinegar, bone broth, and more. While not every title we publish becomes a New York Times bestseller or a national bestseller, we are committed to books on subjects that are sometimes overlooked and to authors whose work might not otherwise find a home.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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