Buscadays. Hasta 40% dcto en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Sweet, Savory, Spicy: Exciting Street Market Food From Thailand, Cambodia, Malaysia and More (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781645670469

Sweet, Savory, Spicy: Exciting Street Market Food From Thailand, Cambodia, Malaysia and More (en Inglés)

Sarah Tiong (Autor) · Page Street Publishing Co. · Tapa Dura

Sweet, Savory, Spicy: Exciting Street Market Food From Thailand, Cambodia, Malaysia and More (en Inglés) - Sarah Tiong

Libro Nuevo

$ 35.713

$ 59.522

Ahorras: $ 23.809

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 21 de Junio y el Martes 02 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Sweet, Savory, Spicy: Exciting Street Market Food From Thailand, Cambodia, Malaysia and More (en Inglés)"

Experience the Taste of Southeast Asia, Right in Your Own Kitchen Explore the street food stalls, night markets and hawker centers of Thailand, Malaysia, Cambodia and more without ever leaving home thanks to chef and Masterchef Australia finalist Sarah Tiong’s satisfying Southeast Asian recipes.Sarah opens up a fantastic world of flavor to try, from Malaysian Chicken Satay to Vietnamese Crispy Spring Rolls (Cha giò) to Hokkien Noodles (Hokkien Mee) to Khmer Beef Curry. These hearty snacks, barbeque bites and shared plates encompass the most popular street foods of Southeast Asia, gleaned from her Malaysian family recipes and her own travels throughout the region. And in Sarah’s opinion, the secret to incredible Southeast Asian food is all in the sauce, so she also shares an entire chapter of sweet, savory, salty, and spicy options to top off your meal, including Thai Sweet Chili Sauce (Nam Jim Gai), Creamy Malaysian Peanut Sauce and family secrets like her Mum’s “Everything” Sauce.Whether it’s steamed, fried or barbecued, every recipe in this book will fill your table with delicious, unforgettable dishes― so what are you waiting for?

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes