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portada Sustainable Transition of Meat and Cured Meat Supply Chain: A Transdisciplinary Approach (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
282
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 1.8 cm
Peso
0.59 kg.
ISBN13
9783031349768

Sustainable Transition of Meat and Cured Meat Supply Chain: A Transdisciplinary Approach (en Inglés)

Fellegara, Anna Maria ; Torelli, Riccardo ; Caccialanza, Andrea (Autor) · Springer · Tapa Dura

Sustainable Transition of Meat and Cured Meat Supply Chain: A Transdisciplinary Approach (en Inglés) - Fellegara, Anna Maria ; Torelli, Riccardo ; Caccialanza, Andrea

Libro Físico

$ 354.435

  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 24 de Junio y el Lunes 08 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Sustainable Transition of Meat and Cured Meat Supply Chain: A Transdisciplinary Approach (en Inglés)"

This edited volume provides an innovative perspective on the future of food systems. The contributors analyse relevant issues for a sustainable and responsible food consumption and cover fundamental steps for a broader approach to the sustainability of meat-based products. The book presents several issues and solutions to engage food firms in a measurable ecological transition. Topics discussed include not only the pedagogical perspective on sustainable food consumption, the evolution of (meat-based) food production systems and the animal welfare perspective, but also the adaptation of firm's strategies to the sustainable transition, the effects of climate change on agri-food firms' governance structures and the evolution of consumers perceptions on meat-based products and the role of CSR labels. This book targets managers and entrepreneurs who work in the meat industry and are seeking to improve their socio-environmental performance and governance, accountants that works at the production of sustainability reports for food companies, researchers working at the cutting edge of the food and environmental fields, professionals working in the meat industry and researchers interested in the investigation of novelties in European food regulation.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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