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portada Microbial Biotechnology in Food and Health (Applied Biotechnology Reviews) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
308
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780128198131
N° edición
1
Categorías

Microbial Biotechnology in Food and Health (Applied Biotechnology Reviews) (en Inglés)

Libro Físico

$ 263.497

$ 329.371

Ahorras: $ 65.874

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 18 de Julio y el Martes 30 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Microbial Biotechnology in Food and Health (Applied Biotechnology Reviews) (en Inglés)"

Microbial Biotechnology in Food and Health Science, volume one in the Applied Biotechnology Reviews series, offers two unique sections within the theme of genomics and bioprocessing and the bioengineering of microorganisms in the role of food science and human health. This volume provides review articles as the basis supporting biotechnological research useful to a wide scope of research initiatives. Important relevant information on genomics, proteomics and metabolomics are included as well as the emerging interdisciplinary area of synthetic biology which enables the metabolic engineering of microorganisms to produce pharmaceuticals. Applied Biotechnology Reviews is a series aimed at bringing all aspects of biotechnology as it is applied to food science - from agriculture through product processing into focus through topical volumes. Each volume will cover a relevant application approach in industrial biotechnology. Covers the latest biotechnological research articles on applications of microbes for food and health sciencePresents research articles to emphasize research methods and techniques useful for research outcomesAnalysis detoxification properties of microorganisms in foodsIncludes methods of bioengineering of microbes to improve human insulin synthesis/recombinant protein

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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