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portada living gluten and dairy-free with french gourmet food (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2010
Idioma
Inglés
N° páginas
296
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 1.6 cm
Peso
0.40 kg.
ISBN
0984288317
ISBN13
9780984288311

living gluten and dairy-free with french gourmet food (en Inglés)

Chef Alain Braux (Autor) · Alain Braux International Publishing, LLC · Tapa Blanda

living gluten and dairy-free with french gourmet food (en Inglés) - Braux, Chef Alain

Libro Nuevo

$ 30.355

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 05 de Junio y el Miércoles 19 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "living gluten and dairy-free with french gourmet food (en Inglés)"

Chef Braux demonstrates a vast knowledge of the gluten-free, casein-free diet, bringing together in one book not only how and why this diet works for both individuals on the Autism spectrum and for those diagnosed with Celiac disease, but also recipes, resources, and a concise shopping list. I highly recommend this book to anyone that would like to improve their health with the GFCF diet. Kecia Johndrow. Vice President. National Autism Association of Central Texas Chef Alain Braux has done it again! This book will take you on a sweet escape: an escape to gluten and dairy-free heaven! His recipes, witty writing and clever tips will help you make a stress-free transition to the gluten and dairy-free lifestyle. This book is full of easy-to-read educational materials and resources to help you feel better. Whether you are newly diagnosed or have been gluten-free for 30 years, you will find yourself referring this book time and time again. Jessica Meyer, Owner and Chef of ATX Gluten-Free

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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