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portada Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
334
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780128037515
N° edición
1
Categorías

Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation (en Inglés)

Libro Físico

$ 175.674

$ 219.592

Ahorras: $ 43.918

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 19 de Julio y el Miércoles 31 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation (en Inglés)"

Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation is an indispensable resource for the food industry to introduce innovations in the market, stand out from the competition and satisfy consumer demands. This reference reports the most trend advances of the food science, while providing insights and ideas to overcome limitations for their actual implementation in the industry. Innovation Strategies in the Food Industry: Tools for Implementation fills the gap between strategy developers and technical R&D associates by interpreting the technological adequacy of innovative techniques with the reaction of related consumers. It deals with the interaction of academia and industry, describing innovation and long term R&D strategies to overcome bottlenecks during know-how transfer between these two sectors. Reports the development of cooperative networks for the commercialization of new food productsIncludes the concept of open innovation, denoting the particular issues that SMEs are facing during their innovation efforts and suggest respective innovation policies in the agrifood sectorDiscusses the challenges of introducing innovations in traditional food productsDescribes the sustainability problems and restrictions (safety and energy issues) of innovations in food processing and emerging technologiesExploits the cutting-edge innovation cases of  food science and their applications in the food industryAddresses the observed problems and provides solutions to meet market and consumers' needs

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El libro está escrito en Inglés.
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