Busca, encontrá y lee tu libro favorito en Buscalibre -10% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada How to Raise Chickens for Meat: The Backyard Guide to Caring For, Feeding, and Butchering Your Birds (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
176
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781510751040

How to Raise Chickens for Meat: The Backyard Guide to Caring For, Feeding, and Butchering Your Birds (en Inglés)

Michelle Marine (Autor) · Skyhorse Pub · Tapa Blanda

How to Raise Chickens for Meat: The Backyard Guide to Caring For, Feeding, and Butchering Your Birds (en Inglés) - Michelle Marine

Libro Físico

$ 41.258

$ 51.573

Ahorras: $ 10.315

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 21 de Junio y el Martes 02 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "How to Raise Chickens for Meat: The Backyard Guide to Caring For, Feeding, and Butchering Your Birds (en Inglés)"

If self-sufficiency and raising your own food is important to you, this book will help you pull together a complete farm-to-table experience. Gone are the days when grandma headed to the chicken coop in search of dinner. In this day and age, when fewer and fewer people know where their food comes from, How to Raise Chickens for Meat helps families take control of their food supply once again. Divided into four easy-to-navigate sections, How to Raise Chickens for Meat is packed with practical information. The first section, Getting Started, includes information on breed specifics, timing, and quantity. This section will help you analyze options and make informed decisions as you get started. The second section, Care & Feeding, dives into the specifics of keeping your flock healthy. Learn how to set up a brooder, what to feed your chickens, how to safely pasture them, and how to keep your flock stress-free. The third section, Butchering, prepares you for one of the more challenging parts of raising chickens for meat. It addresses some of the emotions you may feel along with the actual process of butchering and provides practical tips to make it easier. It also discusses alternative options if you don't want to process your own chickens. The book concludes with cooking tips and delicious tried and true farm-to-table recipes to impress even the most doubtful family member! How to Raise Chickens for Meat is the resource your homestead library has been missing.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes