Buscadays. Hasta 40% dcto en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada How to Cook Philippine Desserts: Cakes and Snacks (Filipino Cookbook Recipes of Asian in America) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2016
Idioma
Inglés
N° páginas
96
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
25.4 x 20.3 x 0.6 cm
Peso
0.28 kg.
ISBN13
9781541090798

How to Cook Philippine Desserts: Cakes and Snacks (Filipino Cookbook Recipes of Asian in America) (en Inglés)

Elizabeth Ann Besa-Quirino (Autor) · Createspace Independent Publishing Platform · Tapa Blanda

How to Cook Philippine Desserts: Cakes and Snacks (Filipino Cookbook Recipes of Asian in America) (en Inglés) - Besa-Quirino, Elizabeth Ann

Libro Nuevo

$ 37.590

$ 62.649

Ahorras: $ 25.060

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 19 de Junio y el Miércoles 03 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "How to Cook Philippine Desserts: Cakes and Snacks (Filipino Cookbook Recipes of Asian in America) (en Inglés)"

If you love a sweet ending to meals, then this cookbook "How to Cook Philippine Desserts, Cakes and Snacks" is for you. Elizabeth Ann Besa-Quirino, author, award-winning journalist and recipe developer of the popular blog, Asian In America, presents 30 all-time favorite Filipino desserts transformed from traditional heirloom recipes into modern treats in her American kitchen. Her desserts are rice cakes, coconut sweets, cakes, pastries and special occasion sweets. Born and raised in the Philippines, Betty Ann, as she is fondly called, channeled her love for sweets in these heritage recipes from her family and friends when she moved to America. Drool over 30 mouthwatering full color dessert photos for every recipe. Indulge in this 100-page cookbook of classic kakanins (rice cakes), coconut sweets like Bibingka, Putong Puti with Cheese, Kuchinta, Sapin-Sapin, Pichi-Pichi; to treasured family recipes of Crema de Fruta, Tocino del Cielo, Taisan de Pampanga, Mamon, Caramel Cake; and popular Ube (purple yam) recipes such as Ube Biko, an easy Ube Haleya, Ube Cupcakes, Ube Doughnuts and many not found on the author's blog. After all, life is short. Make it sweeter with dessert.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes