Tenes 15% dcto usando el código dFELIZDIAPAPA - Válido del 10 al 16 de Junio, Aplica   Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
276
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781771887205
N° edición
1

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals (en Inglés)

Chavez-Gonzalez, Monica Lizeth ; Buenrostro-Figueroa, Jose Juan ; Aguilar, Cristobal N. (Autor) · Apple Academic Press · Tapa Dura

Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals (en Inglés) - Chavez-Gonzalez, Monica Lizeth ; Buenrostro-Figueroa, Jose Juan ; Aguilar, Cristobal N.

Libro Nuevo

$ 171.042

$ 180.044

Ahorras: $ 9.002

5% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 02 de Julio y el Miércoles 10 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Handbook of Research on Food Science and Technology: Volume 3: Functional Foods and Nutraceuticals (en Inglés)"

The three volumes in this handbook highlight new research and current trends in food science and technology, looking at the most recent innovations, emerging technologies, and strategies focusing on taking food design to sustainable levels. In particular, the handbook focuses on modernization in the food industry, sustainable packaging, food bioprocesses, food fermentation, food microbiology, functional foods and nutraceuticals, natural products, nano- and microtechnology, healthy product composition, innovative processes and bioprocesses for utilization of by-products, development of novel preservation alternatives, extending the shelf life of fresh products, alternative processes requiring less energy or water, among other topics.Volume 3 of the 3-volume set focuses on functional foods and nutraceuticals. The chapters examine nutraceuticals as treatment for cancer and neurodegenerative diseases, trends in functional food in noncommunicable diseases, synergism in food trends, bioactive peptides, agave fructans as a functional component in foods, and more.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes