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portada Food Technology Disruptions (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
388
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780128214701
N° edición
1

Food Technology Disruptions (en Inglés)

Libro Físico

$ 280.409

$ 295.167

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  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Food Technology Disruptions (en Inglés)"

Food Technology Disruptions covers the latest disruptions in the food industry, such as the Internet of Things, digital technologies, modern applications like 3D printing, bacterial sensors in food packaging, electronic noses for food authentication, and artificial intelligence. With additional discussions on innovative distribution and delivery of food and consumer acceptance of food disruptions, this book is an essential resource for food scientists, technologists, engineers, agriculturalists, chemists, product developers, researchers, academics and professionals working in the food industry. While innovations play an important role in food production, disruptive technologies are a revolutionary type of innovation that can displace an established technology and shake up the industry...or create a completely new industry. Currently, digital technologies and smart applications lead innovations in the food sector in order to optimize the food supply chain and to develop and deliver tailor-made food products to consumers with new eating habits.Covers digital technologies in agriculture, food production and food processing, modern eating habits, personalized nutrition, and relevant innovative food productsBrings alternative protein sources, novel functional foods and artificial meatDiscusses the Internet of Things, digital technologies and modern applications like 3D printing, smart packaging and smart food distribution

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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