Compartir
Food Safety and Preservation: Modern Biological Approaches to Improving Consumer Health (en Inglés)
$ 290.110
$ 362.638
Ahorras: $ 72.528
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 16 de Julio y el
Viernes 26 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Food Safety and Preservation: Modern Biological Approaches to Improving Consumer Health (en Inglés)"
Food Safety and Preservation: Modern Biological Approaches to Improving Consumer Health explores the most recent and investigated hot topics in food safety, microbial contamination, food-borne diseases and advanced preservation methods. It brings together the significant, evidence-based scientific progress of various approaches to improve the safety and quality of foods, also offering solutions to help address food industry challenges. Recent studies and technological advancements in biological control are presented to control foodborne pathogens. In addition, analytical methods for reducing potential biological hazards make this book essential to researchers, scientists, technologists and grad students.Covers all aspects of food contamination, from food degradation, to food-borne diseasesExamines validated, biological control approaches to reduce microbial and chemical contaminationIncludes detailed discussions of risk and safety assessments in food preservation
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.