Las preventas y novedades mas esperadas del año hasta 10% + envio gratis a partir de $50.000  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food Policy in the United States: An Introduction (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
262
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781138203983
N° edición
0002

Food Policy in the United States: An Introduction (en Inglés)

Parke Wilde (Autor) · Routledge · Tapa Dura

Food Policy in the United States: An Introduction (en Inglés) - Wilde, Parke

Libro Nuevo

$ 185.925

$ 232.406

Ahorras: $ 46.481

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 05 de Julio y el Martes 23 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food Policy in the United States: An Introduction (en Inglés)"

This new edition offers a timely update to the leading textbook dedicated to all aspects of U.S. food policy. The update accounts for experience with policy changes in the 2014 Farm Bill and prospects for the next Farm Bill, the publication of the 2015-2020 Dietary Guidelines for Americans, the removal of Generally Recognized as Safe (GRAS) status for trans fats, the collapse of the Trans Pacific Partnership (TPP) treaty, stalled child nutrition reauthorization legislation, reforms in food-labeling policy, the consequences of the 2016 presidential election and many other developments. The second edition offers greater attention both to food justice issues and to economic methods, including extensive economics appendices in a new online Companion Website.As with the first edition, real-world controversies and debates motivate the book's attention to economic principles, policy analysis, nutrition science and contemporary data sources. The book assumes that the reader's concern is not just the economic interests of farmers and food producers but also includes nutrition, sustainable agriculture, food justice, the environment and food security. The goal is to make U.S. food policy more comprehensible to those inside and outside the agri-food sector whose interests and aspirations have been ignored.The chapters cover U.S. agriculture, food production and the environment, international agricultural trade, food and beverage manufacturing, food retail and restaurants, food safety, dietary guidance, food labeling, advertising and federal food assistance programs for the poor.The author is an agricultural economist with many years of experience in the nonprofit advocacy sector, the U.S. Department of Agriculture and as a professor at Tufts University. The author's blog on U.S. food policy provides a forum for discussion and debate of the issues set out in the book.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes