Buscadays. Hasta 40% dcto en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
516
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780128233719
N° edición
1

Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (en Inglés)

Lorenzo Jose M.,Sichetti Munekata Paulo Eduardo,Pateiro Mirian (Autor) · Academic Press · Tapa Blanda

Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (en Inglés) - Lorenzo Jose M.,Sichetti Munekata Paulo Eduardo,Pateiro Mirian

Libro Físico

$ 257.105

$ 428.509

Ahorras: $ 171.404

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 18 de Junio y el Martes 02 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends (en Inglés)"

Food Lipids: Sources, Health Implications, and Future Trends presents specific and updated details related to human health and emerging technologies to obtain valuable lipids and lipid analysis of food products. The book covers the most relevant topics of food lipids as main sources (animal, marine and vegetable) and their composition, the implication of different lipids in human health, the main degradative processes and analytical methods for quality. Written for nutrition researchers, food scientists, food chemists and chemical engineers, R&D managers, new product developers, and other professionals working in the food industry and academia, including students, this book is sure to be a welcomed reference. Lipids are vital for human nutrition as they provide energy to the biological processes of the body and contain substances with high importance as essential fatty acids or fat-soluble vitamins. Furthermore, lipids are responsible for many desirable characteristics of foods. However, in recent years consumers are increasingly aware of the diet-health relationship, especially the implication that some lipids exert in the development of different diseases.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes