Busca, encontrá y lee tu libro favorito en Buscalibre -10% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Feed Your People: Big-Batch, Big-Hearted Cooking and Recipes to Gather Around (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Fotografías de
Año
2018
Idioma
Inglés
N° páginas
320
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.9 x 22.9 x 3.3 cm
Peso
1.68 kg.
ISBN13
9781576878040

Feed Your People: Big-Batch, Big-Hearted Cooking and Recipes to Gather Around (en Inglés)

Leslie Jonath (Autor) · 18 Reasons (Autor) · Molly De Coudreaux (Fotografías de) · powerHouse Books · Tapa Dura

Feed Your People: Big-Batch, Big-Hearted Cooking and Recipes to Gather Around (en Inglés) - Jonath, Leslie ; 18 Reasons ; De Coudreaux, Molly

Libro Físico

$ 54.403

$ 68.004

Ahorras: $ 13.601

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 19 de Junio y el Viernes 28 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Feed Your People: Big-Batch, Big-Hearted Cooking and Recipes to Gather Around (en Inglés)"

When we feed people, we also feed ourselves-literally and spiritually. Sharing a meal is one of life's greatest pleasures and a powerful and intimate way to create community.Feed Your Peopleoffers big-batch recipes from big-hearted chefs and cooks for the foods we gather around. Starting with an introduction to big-batch cooking, this book features dishes by Alice Waters, Bryant Terry, Gonzalo Guzman, Joyce Goldstein, Tanya Holland, Dennis Lee, Preeti Mistry, and other generous cooks who know how to feed a crowd. You will find ideas and practical information for creating dumpling dinners, vegetarian suppers, meatball fund-raisers, soup swaps, chili cook-offs, seafood boils, backyard barbecues, ice cream socials, and so much more. Most recipes are scaled to feed groups of approximately 10 or 20 people with make-ahead strategies, equipment information, and serving suggestions for rounding out the meal. From simple comfort foods to show-stopping recipes, you'll discover centerpiece dishes that feature global flavors, like tamales, rustic minestrone soup, Gujarati-inspired chili, big-pan paella, homemade gnocchi, Korean bo ssäm, fork-tender carnitas, seafood boils, Provençal-style grand aioli with roasted salmon, a chocolatey Texas sheet cake, slab pies, trifles, and other foods that will help you celebrate life's many special occasions. Gorgeously illustrated with vivid color photography and filled with tips and cooking wisdom, we hope this book will inspire you to gather your friends, family, and community around the table.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes