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portada Eating & Drinking in Italian: Menu Translator and Italy Restaurant Guide (Europe Made Easy Travel Guides) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
156
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
20.3 x 12.7 x 0.8 cm
Peso
0.16 kg.
ISBN13
9781699834527

Eating & Drinking in Italian: Menu Translator and Italy Restaurant Guide (Europe Made Easy Travel Guides) (en Inglés)

Andy Herbach (Autor) · Independently Published · Tapa Blanda

Eating & Drinking in Italian: Menu Translator and Italy Restaurant Guide (Europe Made Easy Travel Guides) (en Inglés) - Herbach, Andy

Libro Físico

$ 40.987

$ 51.234

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Eating & Drinking in Italian: Menu Translator and Italy Restaurant Guide (Europe Made Easy Travel Guides) (en Inglés)"

The most complete Italian-language menu translator available, plus great restaurant picks for Italy's major cities and towns! It isn't the chicken you thought you ordered. It's a plate of cold brains. Nor is it the delectable slices of beef braised in red wine; those are veal kidneys. These are the pitfalls of ordering off a menu in a foreign country. Uccelli scappatti are skewered sausages grilled with sage, but the word means "escaped birds." Stinco is braised veal or pork shank. Nothing can make a trip more enjoyable and rewarding than being able to order a great meal without having an anxiety attack. Eating & Drinking in Italian includes: - A great (and down-to-earth) restaurant guide - A comprehensive Italian-menu translator - Advice on restaurant etiquette - A short pronunciation guide - Opinions on everything food-related, from what to eat to where to get it...

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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