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portada Chicken & Eggs: River Cottage Handbook No.11 (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
19.8 x 13.2 x 2.5 cm
Peso
0.50 kg.
ISBN13
9781408817919

Chicken & Eggs: River Cottage Handbook No.11 (en Inglés)

Mark Diacono (Autor) · Bloomsbury Publishing · Tapa Dura

Chicken & Eggs: River Cottage Handbook No.11 (en Inglés) - Diacono, Mark

Libro Nuevo

$ 41.513

$ 59.304

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 17 de Junio y el Miércoles 26 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Chicken & Eggs: River Cottage Handbook No.11 (en Inglés)"

Chickens are a fantastic addition to a garden or outdoors space--you don't have to live in the back of beyond to have a few clucking around and giving you fresh eggs. They come in all shapes and sizes: some are layers, some are just born to strut. Mark Diacono begins at the basics, showing how you can raise chickens from eggs, and look after them once they start laying their own. The first part of Chicken & Eggs explains how to think ahead about what kind of chickens you want and how many to get, whether you are going for a breed that lays eggs regularly, or that you might eventually use for eating, or that simply looks decorative. You can choose from Orpingtons, Derbyshire redcaps, Muffed Old English Game, Leghorns and many more. Mark then goes on to show how you can breed chickens, encourage them to lay, work out what kind of eggs you have (are they destined for the eggcup, or will they hatch into baby chicks?), and take care of them day to day, as well as how you can go about getting the birds on the table. The final part of the book is a recipe section that goes far beyond the roast, with lots of delicious ideas for fresh eggs or home-reared chicken. With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall, this is an essential guide for anyone who can't stop thinking about chicks.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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