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portada Chemical/Instrumental Approaches to the Evaluation of Wine Chemistry (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
148
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
24.4 x 17.0 x 1.4 cm
Peso
0.52 kg.
ISBN13
9783039287345
Categorías

Chemical/Instrumental Approaches to the Evaluation of Wine Chemistry (en Inglés)

Perestrelo, Rosa ; Câmara, José S. (Autor) · Mdpi AG · Tapa Dura

Chemical/Instrumental Approaches to the Evaluation of Wine Chemistry (en Inglés) - Perestrelo, Rosa ; Câmara, José S.

Libro Nuevo

$ 74.193

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Chemical/Instrumental Approaches to the Evaluation of Wine Chemistry (en Inglés)"

Wine is a widely consumed beverage due to its unique and pleasant sensory properties. Wine is composed of more than one thousand chemical compounds (e.g., alcohols, esters, acids, terpenoids, phenolic compounds, flavonoids, anthocyanins, minerals, and vitamins, among others) resulting from several chemical and biochemical processes. Microextraction techniques in tandem with high-resolution analytical instruments have been applied by wine researchers to expand the knowledge of wine's chemical composition with the purposes of improving wine quality, supporting winemaker decisions related to the winemaking process, and guaranteeing the authenticity of wine. As a result, we proposed "Chemical/Instrumental Approaches to the Evaluation of Wine Chemistry" as a topic for a Special Issue in Molecules. This Special Issue aims to provide an update on state-of-the-art extraction procedures (e.g., solid-phase microextraction (SPME)) and analytical tools (e.g., nuclear magnetic resonance (NMR), inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS), ultra-performance liquid chromatography tandem mass spectrometry (UPLC-MS/MS)), emphasizing their use as suitable platforms for the establishment of the chemical composition of wine (volatomic profile, antioxidants, phenolic pattern, and elemental composition, among others). Information related to wine sensorial properties, contaminants, authenticity, and chemometric tools used for data treatment are described in this Issue.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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