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portada Authentic Homemade Pasta: Recipes for Mastering Cut, Shaped, Stuffed, Extruded, and Flavored Pastas (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
23.5 x 19.1 x 1.6 cm
Peso
0.55 kg.
ISBN13
9781647397449

Authentic Homemade Pasta: Recipes for Mastering Cut, Shaped, Stuffed, Extruded, and Flavored Pastas (en Inglés)

Carmella Alvaro (Autor) · Rockridge Press · Tapa Blanda

Authentic Homemade Pasta: Recipes for Mastering Cut, Shaped, Stuffed, Extruded, and Flavored Pastas (en Inglés) - Alvaro, Carmella

Libro Físico

$ 29.621

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Authentic Homemade Pasta: Recipes for Mastering Cut, Shaped, Stuffed, Extruded, and Flavored Pastas (en Inglés)"

Master the art of pasta-making with 100 authentic recipes and step-by-step guidanceWith high-quality ingredients and just the right amount of care, you can create delicious homemade pasta in your own kitchen. Authentic Homemade Pasta is a comprehensive homemade pasta cookbook filled with 100 tried-and-true recipes for noodles, pasta dishes, sauces, and fillings so you can make classic Italian meals you’re proud to serve. Inside this unique homemade pasta cookbook, you’ll find master dough recipes for egg pasta, whole-wheat flour pasta, and more. Explore “Learn and Make” recipes that teach you dough-shaping techniques with step-by-step photos and instructions for cut, hand-shaped, stuffed, and extruded pastas, as well as gnocchi and gnudi. Then move on to recipes for sauces, fillings, toppings, and complete pasta dishes. This homemade pasta cookbook includes: Pasta tutorials―Get step-by-step instructions for mixing pasta dough by hand and with a machine, rolling out and shaping dough, and storing or cooking the finished results. The science of pasta―Learn the alchemy of flour, water, and eggs, the role of oil and salt, and the importance of kneading and resting from this educational homemade pasta cookbook. Essential equipment―Find a helpful list of key tools for making and shaping pasta, plus a few equipment upgrades that will help you take your creations to the next level with this homemade pasta cookbook. Wow your friends and family with the authentic Italian dishes featured in this beautiful homemade pasta cookbook. Buon appetito!

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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