Compartir
The Perfect Meal: The Multisensory Science of Food and Dining (en Inglés)
Charles Spence
(Autor)
·
Wiley-Blackwell
· Tapa Blanda
The Perfect Meal: The Multisensory Science of Food and Dining (en Inglés) - Spence, Charles
$ 74.075
$ 77.974
Ahorras: $ 3.899
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 02 de Julio y el
Martes 16 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Perfect Meal: The Multisensory Science of Food and Dining (en Inglés)"
The authors of The Perfect Meal examine all of the elements that contribute to the diner�s experience of a meal (primarily at a restaurant) and investigate how each of the diner�s senses contributes to their overall multisensory experience. The principal focus of the book is not on flavor perception, but on all of the non-food and beverage factors that have been shown to influence the diner�s overall experience. Examples are: the colour of the plate (visual) the shape of the glass (visual/tactile) the names used to describe the dishes (cognitive) the background music playing inside the restaurant (aural) Novel approaches to understanding the diner�s experience in the restaurant setting are explored from the perspectives of decision neuroscience, marketing, design, and psychology. 2015 Popular Science Prose Award Winner.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.