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portada THE NORTH AFRICAN COOKBOOK - ENG (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
468
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781838666262

THE NORTH AFRICAN COOKBOOK - ENG (en Inglés)

Jeff Koehler (Autor) · Phaidon Press · Tapa Dura

THE NORTH AFRICAN COOKBOOK - ENG (en Inglés) - Koehler, Jeff

Libro Nuevo

$ 55.439

$ 92.398

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 21 de Mayo y el Jueves 30 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "THE NORTH AFRICAN COOKBOOK - ENG (en Inglés)"

'A thorough, investigative journey through the food of the Maghreb, full of comforting and inviting recipes.' - Yotam Ottolenghi, chef, restauranteur and food writerA collection of 445 exciting and accessible recipes that celebrate North Africa's vibrant and diverse food cultureLife in North Africa heavily revolves around that most important of passions, food. Drawing on Berber, Arabic, and Ottoman influences as well as French, Spanish, and Italian ones, this gorgeous cookbook explores the culinary diversity of the Maghreb, a region that spans Morocco, Algeria, Tunisia, and Libya.With 445 delicious and authentic North African dishes that can easily be recreated at home, this treasure trove of a book reveals an exciting cuisine that is as varied and fascinating as the countries it covers. Irresistible recipes and stunning photography bring the region to life, from the Atlantic and Mediterranean coast in the west and the north, across farmland, orchards, plateaus carpeted in wheat, and mountain peaks, to the great Sahara in the south and east.A series of essays scattered throughout the book introduce key ingredients and cultural traditions, adding extra depth to Jeff Koehler's compelling introduction, which celebrates food culture in Morocco, Algeria, Tunisia, and Libya, as well as providing a brief history of North Africa itself. From griddled flatbreads and zesty salads to aromatic tagines, grilled meat and fish, and honey-rich pastries, The North African Cookbook showcases an unprecedented and authoritative collection of traditional and contemporary recipes for the home cook from this most intriguing and varied of regions.

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
Respuesta:
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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