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portada The Complete Guide to Sushi and Sashimi: Includes 625 Step-By-Step Photographs (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
306
Encuadernación
Encuadernación en Espiral
Dimensiones
25.4 x 20.8 x 3.3 cm
Peso
0.98 kg.
ISBN13
9780778805205

The Complete Guide to Sushi and Sashimi: Includes 625 Step-By-Step Photographs (en Inglés)

Robby Cook (Autor) · Jeffrey Elliot (Autor) · Robert Rose · Encuadernación en Espiral

The Complete Guide to Sushi and Sashimi: Includes 625 Step-By-Step Photographs (en Inglés) - Elliot, Jeffrey ; Cook, Robby

5 estrellas - de un total de 5 estrellas 1 opiniones
Libro Nuevo

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Reseña del libro "The Complete Guide to Sushi and Sashimi: Includes 625 Step-By-Step Photographs (en Inglés)"

These easy-to-follow recipes come from two of the leading experts in North America, who explain everything there is to know about sushi and knives. Sushi isn't tricky to make so long as you have the right utensils and instructions, and have the patience to get acquainted with the various techniques. All it takes is some practice and in no time at all, you'll be making sumptuous sushi that will wow family and friends. This incredible book provides all the information needed to get started--from ingredients and knives, to equipment, fish butchery, and plating techniques, making perfect rice and so much more. With full color throughout, lots of recipes, a very user-friendly concealed wiro-bound hardcover binding, 500 photos and hundreds of tips and techniques, this sushi book is sure to become the go-to guide for sushi and sashimi lovers, novice and experienced alike. You'll learn about how vitally important knives are along with the differences between Japanese and Western equivalents and substitutes. Ingredients certainly take center stage and here Robby Cook shares his extensive experience whether he's sharing his expertise about Fluke (Hirame), Octopus (Tako) or Red Snapper (Tai). Sushi, maki, sashimi, nigiri, oshizushi--it's all here. From the California and Dragon Rolls we're all familiar with, to tantalizing clam and sea urchin recipes.

Opiniones del libro

Nicolas VivalloLunes 07 de Diciembre, 2020
Compra Verificada

" Es un libro que muestra muy buenas recetas clásicas de salsa y preparaciones, buenas técnicas y todo. Muy recomendable "

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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
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El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Encuadernación en Espiral.

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