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Sous Vide at Home: The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals [a Cookbook] (en Inglés)
Lisa Q. Fetterman
(Autor)
·
Meesha Halm
(Autor)
·
Scott Peabody
(Autor)
·
Ten Speed Press
· Tapa Dura
Sous Vide at Home: The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals [a Cookbook] (en Inglés) - Lisa Q. Fetterman; Meesha Halm; Scott Peabody
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Origen: Estados Unidos
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Reseña del libro "Sous Vide at Home: The Modern Technique for Perfectly Cooked Meals [a Cookbook] (en Inglés)"
A beginner's guide to sous vide, which has been a popular cooking technique in restaurants for years, offering tender and succulent dishes cooked to perfection. Now, from the creator of Nomiku--the first affordable sous vide machine--comes this easy-to-follow cookbook that clearly illustrates how to harness the power of sous vide technology to achieve restaurant-quality dishes in the comfort of your own kitchen. Discover the stress-free way to cook a delicious (and never dry!) Thanksgiving turkey along with all the trimmings, classics like Perfect Sous Vide Steak and Duck Confit, and next-level appetizers like Deep Fried Egg Yolks. Including over 100 recipes for everything from Halibut Tostadas, Grilled Asparagus with Romesco, and Chicken Tikka Masala, to Dulce de Leche, Hassle-Free Vanilla Ice Cream, and even homemade Coffee-Cardamom Bitters, Sous Vide at Home has you covered for every occasion.
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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
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