Compartir
The Food and Cooking of Slovenia: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, Over 60 Classic Recipes (en Inglés)
Janez Bogataj
(Autor)
·
Lorenz Books
· Tapa Dura
The Food and Cooking of Slovenia: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, Over 60 Classic Recipes (en Inglés) - Bogataj, Janez
$ 34.800
$ 58.000
Ahorras: $ 23.200
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 22 de Julio y el
Miércoles 31 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The Food and Cooking of Slovenia: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, Over 60 Classic Recipes (en Inglés)"
This inspirational new book reveals the full potential of this little-known cuisine, a fascinating blend of European and Slavic tastes. Whether one chooses to start with the smoky flavored sweet-and-sour Bean and Sauerkraut Hotpot from the Primorska region close to the Adriatic sea, or the celebrated multi-layered Prekmurje Gibanica Pie from the north east, the selection of dishes gives a delightful insight into the varied and wholesome tastes of Slovenia.