Compartir
Canning, Storing & Preserving Explained: Preserving and Canning Food for Beginners (en Inglés)
Cynthia Cherry
(Autor)
·
Nrb Publishing
· Tapa Blanda
Canning, Storing & Preserving Explained: Preserving and Canning Food for Beginners (en Inglés) - Cherry, Cynthia
$ 45.144
$ 56.430
Ahorras: $ 11.286
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 21 de Agosto y el
Miércoles 04 de Septiembre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Canning, Storing & Preserving Explained: Preserving and Canning Food for Beginners (en Inglés)"
Throughout history, food preservation has been a wonderful way of making sure -that food gets to the table safe and can be stored for future use. Every culture has its own way to harness nature and preserve food in order to ensure survival. From ancient methods of sun-drying and salting to modern food dehydration and canning, the journey of food preservation has been long and rich, and yet there is no end to the innovations! There are always fresh discoveries and new methods to preserve, store and consume food. Let this book be your guide!Food Preservation Techniques, Canning Methods, Tools and Equipment, Common Canning Recipes and More!
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.