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portada Venison Cooking Made Easy: 60 Delicious Recipes to Utilize Your Deer Meat: The No-Fuss Guide to Cooking Game at Home (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
160
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 20.1 x 1.0 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN13
9781645671244

Venison Cooking Made Easy: 60 Delicious Recipes to Utilize Your Deer Meat: The No-Fuss Guide to Cooking Game at Home (en Inglés)

Allie Doran (Autor) · Page Street Publishing · Tapa Blanda

Venison Cooking Made Easy: 60 Delicious Recipes to Utilize Your Deer Meat: The No-Fuss Guide to Cooking Game at Home (en Inglés) - Doran, Allie

Libro Físico

$ 52.998

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Venison Cooking Made Easy: 60 Delicious Recipes to Utilize Your Deer Meat: The No-Fuss Guide to Cooking Game at Home (en Inglés)"

Get the Most Bang for for Your Buck Step up your venison cooking game with fresh field-to-table recipes that make the most of your whole harvest from shoulder to shank. Venison cooking is for everyone, and Allie Doran, creator of Miss Allie's Kitchen, shows you how to make sure every meal you make is as tender, flavorful and easy as possible, from the Easiest Black Pepper Jerky to Red Wine-Braised Short Ribs with Herb Gremolata. In this recipe collection, you'll learn all the skills you need to start cooking the best game meals of your life beyond basic stewing. Break down sinewy sirloin with tenderizing marinades, use the fat in neck meat to make mouthwatering barbacoa or even cube up tough flank meat for tacos and kebabs. Soon you'll find there's no such thing as a bad cut of meat when you're cooking it right! Even less experienced cooks can get superior quality meals--with helpful sections on field dressing your deer and suggestions for which cuts to use for every dish. In no time at all, you can break out a Wild Game Charcuterie Board for a party, level up your brunch with Southern-Style Sausage Gravy or have a date night in with the impressive Roasted Whole Tenderloin with Peppercorns. Full of hearty recipes for every cut of meat and every occasion, Venison Every Day will never leave you wondering what to do with a freezer full of deer again.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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