Comenzó HOT SALE Hasta 50% en importados + ENVIO GRATIS en todos los pedidos!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Turkey and the Wolf: Flavor Trippin'In new Orleans [a Cookbook] (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.6 x 19.4 x 2.2 cm
Peso
1.04 kg.
ISBN13
9781984858993

Turkey and the Wolf: Flavor Trippin'In new Orleans [a Cookbook] (en Inglés)

Mason Hereford (Autor) · JJ Goode (Autor) · Ten Speed Press · Tapa Dura

Turkey and the Wolf: Flavor Trippin'In new Orleans [a Cookbook] (en Inglés) - Hereford, Mason ; Goode, JJ

Libro Nuevo

$ 30.394

$ 60.789

Ahorras: $ 30.394

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 11 de Junio y el Jueves 20 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Turkey and the Wolf: Flavor Trippin'In new Orleans [a Cookbook] (en Inglés)"

NEW YORK TIMES BESTSELLER - A fun, flavorful cookbook with more than 95 recipes and Power-Ups featuring chef Mason Hereford's irreverent take on Southern food, from his awarding-winning New Orleans restaurant Turkey and the Wolf "Mason and his team are everything the culinary world needs right now. This book is a testimony of living life to the most and being your true self!"--Matty Matheson ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR: Los Angeles Times, Saveur, NPR, Vice, Delish, Garden & Gun, Publishers Weekly Mason Hereford grew up in rural Virginia, where his formative meals came at modest country stores and his family's holiday table. After moving to New Orleans and working in fine dining he opened Turkey and the Wolf, which featured his larger-than-life interpretations of down-home dishes and created a nationwide sensation. In Turkey and the Wolf, Hereford shares lively twists on beloved Southern dishes, like potato chip-loaded fried bologna sandwiches, deviled-egg tostadas with salsa macha, and his mom's burnt tomato casserole. This cookbook is packed with nostalgic and indulgent recipes, original illustrations, and bad-ass photographs. Filled with recipes designed to get big flavor out of laidback cooking, Turkey and the Wolf is a wild ride through the South, with food so good you're gonna need some brand-new jeans.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes