Feria del libro importado hasta con 40% dcto  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Towards Sustainability in the Wine Industry by Valorization of Waste Products (Sustainability: Contributions Through Science and Technology) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
132
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781032489490
N° edición
1

Towards Sustainability in the Wine Industry by Valorization of Waste Products (Sustainability: Contributions Through Science and Technology) (en Inglés)

Patricia Joyce Pamela Zorro Mateus (Editor), Siby Inés Garcés Polo (Editor), Henry Isaac Castro Vargas (Editor) (Autor) · Crc Press · Tapa Blanda

Towards Sustainability in the Wine Industry by Valorization of Waste Products (Sustainability: Contributions Through Science and Technology) (en Inglés) - Patricia Joyce Pamela Zorro Mateus (Editor), Siby Inés Garcés Polo (Editor), Henry Isaac Castro Vargas (Editor)

Libro Nuevo

$ 75.113

$ 125.188

Ahorras: $ 50.075

40% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 04 de Junio y el Jueves 13 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Towards Sustainability in the Wine Industry by Valorization of Waste Products (Sustainability: Contributions Through Science and Technology) (en Inglés)"

This volume in our Sustainability: Contributions through Science and Technology series reviews the use of alternative green technologies (pressurized liquid and super-critical fluid extractions) for grape biomass valorization. Environmental sustainability and circular economy are discussed in relation to agro-industrial waste in the winemaking industry. The waste contaminates water and soil and, in large quantities, it has been related to bad odors, a high content of organic matter in water, and greenhouse gas emissions over the entire winemaking industry. Here, the authors illustrate how green extraction of commercially valuable substances can be scaled up at an industrial level.Features: Reports on waste valorization in the winemaking industry and converting the waste into more useful products including oils, antioxidants and other valuable materialsExplores research which contributes to environmental sustainability and circular economy in the winemaking industryDescribes other ways to reduce the ecological footprint of the wine industry such as using less fertilizer, more benign pesticides and reduction of water footprintProposes options for a potential wine waste biorefining. Reviews alternative uses of agro-industrial wine wastes as sources of additives for the food, cosmetic and pharmaceutical industries.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes