Compartir
Top Italian Olive Oils (en Inglés)
Ovidio Guaita
(Autor)
·
Palidano Press
· Tapa Blanda
Top Italian Olive Oils (en Inglés) - Guaita, Ovidio
$ 56.395
$ 80.565
Ahorras: $ 24.169
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 30 de Septiembre y el
Miércoles 09 de Octubre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Top Italian Olive Oils (en Inglés)"
This is the first emotional guide to the best Italian Extra-Virgin Olive Oils. The best of the best tasted and rigidly evaluated. Italy, among the regions of the Mediterranean, is historically known for the best and most refined production of olive oil. This leading position is recognized worldwide, even though we still appreciate the superb Greek and Spanish productions. Among the Italian regions that produce oil, that is to say the majority of them, Tuscany is by far the most represented in this guide. There is no doubt that Sicily, Apulia, Basilicata and Umbria are giving an excellent contribution to the production of quality. In fact, on these pages you will find a few exceptional oils that come from those regions. Nevertheless, in terms of the selection of the cultivar, productions for purity, biological productions and productions with low acidity, Tuscany is second to none. To this we might add that the decisive taste - often slightly spicy - combined with a delicate bitter after-taste make it a must both for the cultivators of the Mediterranean diet as well as for the lovers of award-winning haute cuisine.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.