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portada The Soluble Ferments and Fermentation (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
530
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781107673953
N° edición
1
Categorías

The Soluble Ferments and Fermentation (en Inglés)

J. Reynolds Green (Autor) · Cambridge University Press · Tapa Blanda

The Soluble Ferments and Fermentation (en Inglés) - J. Reynolds Green

Libro Nuevo

$ 113.575

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Soluble Ferments and Fermentation (en Inglés)"

First published in 1901 as the second edition of an original from 1899, this book examines the relations between fermentation and the general metabolic phenomena of living organisms. The book reviews then-current research into the role of enzymes in fermentation as well as in other chemical reactions such as jelly-formation and the digestion of fat. This book will be of value to anyone with an interest in the history of science.

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