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portada The Roughwood Book of Pickling: Homestyle Recipes for Chutneys, Pickles, Relishes, Salsas and Vinegar Infusions (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
208
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.6 x 20.4 x 2.6 cm
Peso
0.95 kg.
ISBN13
9780789337849

The Roughwood Book of Pickling: Homestyle Recipes for Chutneys, Pickles, Relishes, Salsas and Vinegar Infusions (en Inglés)

Woys Weaver, William (Autor) · Rizzoli International Publications · Tapa Dura

The Roughwood Book of Pickling: Homestyle Recipes for Chutneys, Pickles, Relishes, Salsas and Vinegar Infusions (en Inglés) - Woys Weaver, William

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Roughwood Book of Pickling: Homestyle Recipes for Chutneys, Pickles, Relishes, Salsas and Vinegar Infusions (en Inglés)"

Four-time IACP award winner William Woys Weaver brings bold flavors, global influences, heirloom prestige, and a master gardener's expertise to one of today's hottest culinary trends. Including Indian-style chutneys, Latin American ajís and salsas, and Japanese-style recipes alongside European and traditional Pennsylvania Dutch pickles--The Roughwood Book of Pickling offers creative and inspiring recipes for heirloom produce. Canning and preserving grows organically from the kitchen garden, greenmarket, and CSA movement, reflecting the growing priority to know exactly where our food comes from. Beginners and experts alike can learn from Weaver's accessible instructions, experienced voice, and global palate. Chapters are arranged for the cook into Hot and Spicy, Salty and Fermented, and Sweet and Sour, with an additional section for versatile vinegar infusions.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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