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    portada the professional chef (en Inglés)
    Formato
    Libro Físico
    Editorial
    Año
    2011
    Idioma
    Inglés
    N° páginas
    1232
    Encuadernación
    Tapa Dura
    Dimensiones
    27.9 x 22.6 x 6.1 cm
    Peso
    3.61 kg.
    ISBN13
    9780470421352
    N° edición
    0009

    the professional chef (en Inglés)

    The Culinary Institute of America (Cia) (Autor) · Wiley · Tapa Dura

    the professional chef (en Inglés) - The Culinary Institute of America (Cia)

    5 estrellas - de un total de 5 estrellas 2 opiniones
    Libro Nuevo

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    • Estado: Nuevo
    Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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    Reseña del libro "the professional chef (en Inglés)"

    The Professional Chef is among the best-selling titles in Wiley's cooking program and represents the cornerstone book in our publishing partnership with the CIA. We have completely reorganized this book to reflect the way that people cook in the kitchen today, with the best of foods and flavors from around the world. The book reviews ingredients, equipment, and skills of the professional chef. It then explores the techniques for the full range of food items: vegetables, potatoes, grains, legumes, pasta, meats, fish and seafood, poultry, eggs, fruits, soups, sauces, quickbreads and cakes, yeast breads, and more. The new edition features information on global cuisines, an all-new chapter on Plated Desserts, and information on topics of growing importance such as sous vide cooking, seasonality, and sustainability. The new edition features a new user-friendly design and structure, guiding readers through the basic principles behind each technique at a glance, and then providing more in-depth information along with step-by-step photography. Complete with hundreds of recipes and four-color photographs throughout, this is the essential reference for any aspiring chef, culinary student, or cooking enthusiast. For the first time ever, The Professional Chef is also available as a revolutionary interactive iPad edition (978-1-118-12012-5).

    Opiniones del libro

    Camilo NuñezMartes 01 de Septiembre, 2020
    Compra Verificada

    " Un excelente libro referente al rubro gastronomico, tanto para los interesados como para los profesionales. Detalla desde lo básico a lo complejo en técnicas de cocción, preparaciones, herramientas,etc. Su único pero es que esta es una versión en inglés, con tecnicismos y lenguaje, por así decirlo "avanzado" y en su gran variedad de recetas, las proporciones hay que adecuarlas a la cantidad que uno deseé. "

    10
    Ariel MederosLunes 15 de Marzo, 2021
    Compra Verificada

    " Excelente edición, libro muy completo, muy bien ilustrado. Un material de referencia sin dudas. Llegó antes del tiempo previsto. "

    10
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    Preguntas frecuentes sobre el libro

    Respuesta:
    Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
    Respuesta:
    El libro está escrito en Inglés.
    Respuesta:
    La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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