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portada The Phoenicia Diner Cookbook: Dishes and Dispatches From the Catskill Mountains (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
272
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 21.3 x 2.8 cm
Peso
1.13 kg.
ISBN13
9780525575139

The Phoenicia Diner Cookbook: Dishes and Dispatches From the Catskill Mountains (en Inglés)

Chris Bradley (Autor) · Mike Cioffi (Autor) · Sara B. Franklin (Autor) · Clarkson Potter Publishers · Tapa Dura

The Phoenicia Diner Cookbook: Dishes and Dispatches From the Catskill Mountains (en Inglés) - Cioffi, Mike ; Bradley, Chris ; Franklin, Sara B.

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "The Phoenicia Diner Cookbook: Dishes and Dispatches From the Catskill Mountains (en Inglés)"

IACP AWARD FINALIST - 85 comfort food recipes, including classic Americana dishes and reimagined favorites, from the celebrated Phoenicia Diner in New York's idyllic Catskill mountains Whether you're a local or just passing through, the revamped Phoenicia Diner is an irresistible must-stop in the region, beloved for its honest cooking that seamlessly combines the best of the classics (Classic Buttermilk Pancakes, Chicken with Chive-Buttermilk Dumplings) with the multifaceted way we love to eat today (Chile-Braised Lamb Tostadas, Cider-Braised Duck and Grits). In the Phoenicia Diner Cookbook, you'll find a roster of approachable, soulful dishes that are deeply delicious and full of life-satisfying abundance. "All Day Breakfast" recipes like a Twice-Baked Potato Skillet and gold standards with a twist, such as Roasted Chicken with Tarragon-Honey Glazed Carrots, are complemented by rich essays on the region's fascinating history and the revival that defines it today, creating an evocative love letter to both the area and disappearing diners everywhere.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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