Compartir
The History of Scurvy and Vitamin c (en Inglés)
Kenneth J. Carpenter
(Autor)
·
Cambridge University Press
· Tapa Blanda
The History of Scurvy and Vitamin c (en Inglés) - Carpenter, Kenneth J.
$ 70.116
$ 116.860
Ahorras: $ 46.744
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 10 de Julio y el
Miércoles 24 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "The History of Scurvy and Vitamin c (en Inglés)"
The first modern survey of the long and fascinating history of the various ideas and theories about the cause of scurvy, the nutritional deficiency disease that has caused (with the exception of famine) the most human suffering in recorded history. Professor Carpenter documents the arguments that led to the numerous theories about the disease and eventually to the isolation and synthesis of vitamin C (ascorbic acid), and illustrates how the changing ideas about scurvy reflected the scientific and medical beliefs of different periods in history. The author also examines the modern claims for the use of very high levels of vitamin C to bring about a state of super-health, and he analyses the most important evidence for and against this practice. This fascinating story in the history of science and medicine will be of interest to the historian, scientist and the general reader.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.