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portada the flavor thesaurus: a compendium of pairings, recipes and ideas for the creative cook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
21.8 x 15.0 x 3.3 cm
Peso
0.52 kg.
ISBN
160819874x
ISBN13
9781608198740

the flavor thesaurus: a compendium of pairings, recipes and ideas for the creative cook (en Inglés)

Niki Segnit (Autor) · Bloomsbury USA · Tapa Dura

the flavor thesaurus: a compendium of pairings, recipes and ideas for the creative cook (en Inglés) - Niki Segnit

Libro Nuevo

$ 37.114

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "the flavor thesaurus: a compendium of pairings, recipes and ideas for the creative cook (en Inglés)"

"A perfect reference for the aspiring foodie." -Chicago Tribune Winner of the André Simon Award * Observer Best Books of the Year * Guild of Food Writers Best First Book Award A complete guide to the 99 most essential ingredients and their numerous flavor combinations, offering inspiration for the cook who has everything. Whether a flavor is defined by a "grassy" ingredient like dill, cucumber, or peas, or a "floral fruity" food like figs, roses, or blueberries, flavors can be combined in wildly imaginative ways. In this lively and original book, Niki Segnit identifies the 99 fundamental ingredients of food and examines what goes with what--revealing for the first time just how infinite are the possibilities in an everyday kitchen. Segnit has scoured thousands of recipes in countless recipe books, talked to dozens of food technologists and chefs, and visited hundreds of restaurants--all in her quest to uncover the planet's essential pairings. Moving from Meaty to Cheesy, Earthy to Mustardy, and more, Segnit celebrates traditional pairings such as pork and apple and cucumber and dill; points us toward contemporary favorites like goat cheese and beet; and introduces us to unlikely but delicious matchings such as blueberry and mushroom. With nearly a thousand entries and 200 recipes, The Flavor Thesaurus is not only a highly useful and covetable reference book, but the sort of book that will keep you reading, laughing, and cooking for years to come.
Niki Segnit
  (Autor)
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Cumplió los veinte años sin haber pelado jamás una patata, hasta que un día descubrió que le encantaba cocinar. Se dedica profesionalmente al marketing especializado en alimentos y bebidas, y ha trabajado con marcas muy conocidas de dulces, snacks, comida para niños, condimentos, productos lácteos, bebidas alcohólicas y refrescos. Ha escrito para The Guardian, Times y The Observer, y es una entusiasta de los sabores y su combinación. Vive en Londres con su marido.
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Preguntas frecuentes sobre el libro

Respuesta:
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
Respuesta:
El libro está escrito en Inglés.
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La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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