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portada The Best from Helen Corbitt's Kitchens (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
432
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.2 x 2.4 cm
Peso
0.63 kg.
ISBN13
9781574418132

The Best from Helen Corbitt's Kitchens (en Inglés)

Macdonald, Patty Vineyard (Autor) · University of North Texas Press · Tapa Blanda

The Best from Helen Corbitt's Kitchens (en Inglés) - MacDonald, Patty Vineyard

Libro Físico

$ 70.783

  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 24 de Junio y el Lunes 08 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Best from Helen Corbitt's Kitchens (en Inglés)"

Declared the Best Tastemaker of the Texas Century by Texas Monthly Helen Corbitt is to American cuisine what Julia Child is to French. She insisted on the finest, freshest ingredients, served with impeccable style. As Director of Food Services for Neiman Marcus's Zodiac Room, she dazzled celebrities and dignitaries who flocked there for tantalizing cuisine. In The Best from Helen Corbitt's Kitchens, Patty MacDonald serves up more than 500 favorite recipes from Helen Corbitt's Cookbook and her four later cookbooks, as well as many never before published recipes from her cooking schools. "A must-have for any serious collector of Texas cookbooks."--Austin Chronicle "[The book has] certain magical recipes: the poppy seed dressing, of course, and the orange souffle. The chicken salad with grapes. Miss Corbitt's bouillabaisse, which 'tastes like Marseilles out your back door.'"--Dallas Morning News "Helen Corbitt was of another generation, but many of her recipes live on in the Lone Star State, as do her fans."--Austin American-Statesman "It says a lot about Corbitt that more than two decades after her death, cooks still treasure her recipes. . . . In Texas, every kitchen belongs to Helen Corbitt."--Houston Chronicle Number 1: Evelyn Oppenheimer Series PATTY VINEYARD MACDONALD, a home economist from Oklahoma A&M, has revived recipes combined with biography in Long Lost Recipes of Aunt Susan and Spiced with Wit: Will Rogers' Tomfoolery and More Aunt Susan Recipes. A member of the International Association of Culinary Professionals and American Southern Food Institute, she lives in Hot Springs Village, Arkansas.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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