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portada The Artisanal Kitchen: Barbecue Sides: Perfect Slaws, Salads, and Snacks for Your Next Cookout (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2021
Idioma
Inglés
N° páginas
96
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781579659837

The Artisanal Kitchen: Barbecue Sides: Perfect Slaws, Salads, and Snacks for Your Next Cookout (en Inglés)

Adam Perry Lang; Peter Kaminsky (Autor) · Artisan Division Of Workman Publishing · Tapa Dura

The Artisanal Kitchen: Barbecue Sides: Perfect Slaws, Salads, and Snacks for Your Next Cookout (en Inglés) - Adam Perry Lang; Peter Kaminsky

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: España (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Artisanal Kitchen: Barbecue Sides: Perfect Slaws, Salads, and Snacks for Your Next Cookout (en Inglés)"

Side dishes, once relegated to the back of the table at the summer barbecue, are the main draw in Barbecue Sides, the newest book in the Artisanal Kitchen series. Adapted from Charred & Scruffed by Adam Perry Lang, this must-have book by a renowned barbecue expert has the best crunchy, creamy, savoury, and all-around mouthwatering side dishes to impress your guests, including Creamed Spinach with Steeped and Smoked Garlic Confit, Scruffed Carbonara Potatoes, and Radish and Mint Salad. No matter the occasion – a casual alfresco dinner party or a backyard birthday party – there are recipes to complement and enhance any menu, from the Creamed Corn with Chives and Chiles to decadent Duck-Fat Fries; from a simple Green Apple, Cabbage, and Caraway Slaw to the bright Lemony Asparagus Shavings with Goat-Milk-Curd Dressing. With this book in hand, sides will no longer be an after-thought, but an equal player alongside any barbecue or grilled meat, fish, and poultry.

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El libro está escrito en Inglés.
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