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portada Start Here: Instructions for Becoming a Better Cook: A Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780593320464

Start Here: Instructions for Becoming a Better Cook: A Cookbook (en Inglés)

Sohla El-Waylly (Autor) · Alfred A Knopf · Tapa Dura

Start Here: Instructions for Becoming a Better Cook: A Cookbook (en Inglés) - Sohla El-Waylly

Libro Físico

$ 64.136

$ 80.170

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 17 de Junio y el Lunes 01 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Start Here: Instructions for Becoming a Better Cook: A Cookbook (en Inglés)"

Change the way you think about cooking! In this epic guide to better eating, the chef, recipe developer, and video producer Sohla El-Waylly reimagines what a cookbook can be, teaching home cooks of all skill levels how cooking really works. "The book I wish someone had handed me when I began my own journey as a cook."--from the Foreword by Samin Nosrat, New York Times bestselling author of Salt, Fat, Acid, Heat "A book to return to again and again and again." --Yotam Ottolenghi, New York Times bestselling author of Plenty and Ottolenghi Simple A practical, information-packed, and transformative guide to becoming a better cook and conquering the kitchen, Start Here is a must-have master class in leveling up your cooking. Across a dozen technique-themed chapters--from "Temperature Management 101" and "Break it Down & Get Saucy" to "Go to Brown Town," "All About Butter," and "Getting to Know Dough"--Sohla El-Waylly explains the hows and whys of cooking, introducing the fundamental skills that you need to become a more intuitive, inventive cook. A one-stop resource, regardless of what you're hungry for, Start Here gives equal weight to savory and sweet dishes, with more than two hundred mouthwatering recipes, including: Crispy-Skinned Salmon with Radishes & Nuoc ChamCharred Lemon RisottoChilled Green Tahini SobaLemon, Pecorino & Potato PizzaFruity-Doodle CookiesMasa & Buttermilk Tres LechesPacked with practical advice and scientific background, and an almost endless assortment of recipe variations, along with tips, guidance, and how-tos, Start Here is culinary school--without the student loans.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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