Llego la Feria del Libro a Buscalibre hasta -10% Dcto en miles de libros!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Soy Applications in Food (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
300
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780367391706
N° edición
1

Soy Applications in Food (en Inglés)

Mian N. Riaz (Autor) · Routledge · Tapa Blanda

Soy Applications in Food (en Inglés) - Mian N. Riaz

Libro Nuevo

$ 90.156

$ 112.695

Ahorras: $ 22.539

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 19 de Junio y el Viernes 05 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Soy Applications in Food (en Inglés)"

Soy is prized by the food industry for both its versatility and the major role it plays in food functionality. However, only a limited amount of information is available explaining soy's full potential in food applicability. Soy Applications in Food provides insight into the different types of soy ingredients available for consumption and details the processing conditions required for their successful application in food.Comprehensive and complete, the book offers a wealth of information about soy health benefits, the current soy food market, and the processing of soybeans into different soy ingredients. It discusses the use of soy protein in baked goods, pasta, cereal, meat products, and food bars. The book also addresses how to process soybeans into soy milk, soy beverages, and textured soy protein; how to select identity-preserved soybeans for various food applications; how to overcome the "beany" flavor of some soy products; and how soy protein is fulfilling the need for protein in underdeveloped countries. Featuring contributions from industry experts with years of experience in the field, Soy Applications in Food is a valuable resource for obtaining information on the technical and practical applications of soy ingredients.Mian N. Riaz talks about his books on the CRC Press YouTube Channel.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes