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portada Smoking Food: The Ultimate Beginner's Guide (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
192
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.6 x 18.8 x 1.5 cm
Peso
0.45 kg.
ISBN13
9781510745322

Smoking Food: The Ultimate Beginner's Guide (en Inglés)

Chris Dubbs (Autor) · Dave Heberle (Autor) · Skyhorse Publishing · Tapa Blanda

Smoking Food: The Ultimate Beginner's Guide (en Inglés) - Dubbs, Chris ; Heberle, Dave ; Marcinowski, Jay

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Smoking Food: The Ultimate Beginner's Guide (en Inglés)"

Everything you need to know about home smoking! In Smoking Food, Chris Dubbs and Dave Heberle assure us that smoking is an art, not a science, and they fearlessly reveal that art's essentials--and how simple they can be. They explain how to choose the best fuels (you can use corncobs!), how to build smokers from old refrigerators and cardboard boxes, and, of course, how to smoke everything from turkeys to turtles. Their advice is as ingenious and cost-conscious as any given by Alton Brown. Aware of the needs and wants of the modern cook, they include low-sodium preparations, alternatives to preservatives like sodium nitrite, and thoughts on safely handling meat. Recipes include: Slow-smoked salmonHot-smoked shrimpPastramiCountry-style baconWine-marinated rabbitFirecan turkeySummer sausageSmoked cheeseSmoked nutsJerkyChowdersStuffingVegetablesAnd more!With more than one hundred recipes and tips for making brines, marinades, cheeses, appetizers, soups, and main dishes, Smoking Food is an invaluable resource for the home smoker.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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