Comenzó HOT SALE Hasta 50% en importados + ENVIO GRATIS en todos los pedidos!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada sir james dewar, 1842-1923 (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.4 x 15.6 x 1.6 cm
Peso
0.54 kg.
ISBN
140940613x
ISBN13
9781409406136

sir james dewar, 1842-1923 (en Inglés)

J. S. Rowlinson (Autor) · Routledge · Tapa Dura

sir james dewar, 1842-1923 (en Inglés) - Rowlinson, J. S.

Libro Nuevo

$ 165.596

$ 331.193

Ahorras: $ 165.596

50% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Miércoles 05 de Junio y el Miércoles 19 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "sir james dewar, 1842-1923 (en Inglés)"

Sir James Dewar was a major figure in British chemistry for around 40 years. He held the posts of Jacksonian Professor of Natural Philosophy at Cambridge (1875-1923) and Fullerian Professor of Chemistry at the Royal Institution (1877-1923) and is remembered principally for his efforts to liquefy hydrogen successfully in the field that would come to be known as cryogenics. His experiments in this field led him to develop the vacuum flask, now more commonly known as the thermos, and in 1898 he was the first person to successfully liquefy hydrogen. A man of many interests, he was also, with Frederick Abel, the inventor of explosive cordite, an achievement that involved him in a major legal battle with Alfred Nobel. Indeed, Dewar's career saw him involved in a number of public quarrels with fellow scientists; he was a fierce and sometimes unscrupulous defender of his rights and his claims to priority in a way that throws much light on the scientific spirit and practice of his day. This, the first scholarly biography of Dewar, seeks to resurrect and reinterpret a man who was a giant of his time, but is now sadly overlooked. In so doing, the book will shed much new light on the scientific culture of the late-nineteenth and early-twentieth centuries and the development of the field of chemistry in Britain.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes