Compartir
Science, Christianity and the Will-to-good (en Inglés)
Ross Fardon
(Autor)
·
Stampa Global
· Tapa Blanda
Science, Christianity and the Will-to-good (en Inglés) - Fardon, Ross
$ 41.663
$ 83.326
Ahorras: $ 41.663
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 05 de Noviembre y el
Jueves 14 de Noviembre.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Science, Christianity and the Will-to-good (en Inglés)"
This book criticises religion in favour of reality, but instead of just criticising as many authors do, it develops a powerful common human ethic. The aim is to grow the truest, most beautiful, effective and joyous garden of reality on Earth. The book covers an immense range, so that there is space only to assert many convictions of a lifetime, not argue them.Suicide is the greatest killer of our young people, and the world is becoming un-manageable as huge bureaucracies take over. Do we need a new commitment to basic good beliefs, ethics and management?The convictions come from a varied life on Earth, more than from the world's great writers.We criticise the Bible and Jesus from several necessary angles, which may look like overkill to those not familiar with the range of Christian defensive arguments. Christian false ideas still warp much of Western thought and ethics, so that extensive weeding is needed before we can grow the best garden.This is one of four books of reality, belief, ethics and management, which are meant to be a blessing for people. Welcome to one of these books of a fortunate lifetime.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.