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portada Recipes From my French Grandmother: Authentic Dishes From a Classic Cuisine, With Over 200 Delicious Recipes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
256
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9780754829225

Recipes From my French Grandmother: Authentic Dishes From a Classic Cuisine, With Over 200 Delicious Recipes (en Inglés)

Carole Clements; Elizabeth Wolf-Cohen (Autor) · Lorenz Books · Tapa Dura

Recipes From my French Grandmother: Authentic Dishes From a Classic Cuisine, With Over 200 Delicious Recipes (en Inglés) - Carole Clements; Elizabeth Wolf-Cohen

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Reseña del libro "Recipes From my French Grandmother: Authentic Dishes From a Classic Cuisine, With Over 200 Delicious Recipes (en Inglés)"

This title features authentic dishes from a classic cuisine, with over 200 delicious recipes. Traditional French cuisine clearly explained, with the kind of easy-to-follow instructions, tips, and guidance that have been handed down through generations. It includes Moules Marinieres, Bouillabaisse, Coq au Vin, Cassoulet, Creme Brulee, Madeleines and Tarte au Citron. It includes delicious French regional specialities, from verdant Normandy to sun-drenched Provence. This cookbook provides a comprehensive collection of the very best recipes from the home kitchens of France, with 200 dishes for every occasion. Rustic regional specialities such as Ratatouille and Tarte Aux Prunes D'Alsace contrast with special occasion dishes, familiar in the best French restaurants, like Lobster Thermidor, Chateaubriand Bearnaise, or Crepes Suzette. Step-by-step photographs ensure perfect results, whether you are attempting a hot souffle, cooking crepes for the first time, or brushing up on your pastry skills, while an informative introduction gives a fascinating insight into the background of this most revered of cuisines.

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El libro está escrito en Inglés.
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