Estamos de festejo solo por hoy hasta 40% Dcto + envio gratis en todos los libros!  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Pulse Foods: Processing, Quality and Nutraceutical Applications (Food Science and Technology International Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2011
Idioma
Inglés
N° páginas
475
Encuadernación
Tapa Dura
Peso
2.10
ISBN13
9780123820181
N° edición
1

Pulse Foods: Processing, Quality and Nutraceutical Applications (Food Science and Technology International Series) (en Inglés)

Brijesh K. (Edt) Tiwari (Autor) · Academic Press · Tapa Dura

Pulse Foods: Processing, Quality and Nutraceutical Applications (Food Science and Technology International Series) (en Inglés) - brijesh k. (edt) tiwari

Libro Físico

$ 177.004

$ 221.255

Ahorras: $ 44.251

20% descuento
  • Estado: Nuevo
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 16 de Julio y el Viernes 26 de Julio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Argentina entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Pulse Foods: Processing, Quality and Nutraceutical Applications (Food Science and Technology International Series) (en Inglés)"

Pulses are nutritionally diverse crops that can be successfully utilized as a food ingredient or a base for new product development. They provide a natural food grade ingredient that is rich in lysine, dietary fiber, complex carbohydrates, protein and B-vitamins suggesting that pulses can provide a variety of health benefits such as reducing heart disease and diabetes. Interest in the use of pulses and their ingredients in food formulations is growing and several factors are contributing to this drive. Pulse Foods: Processing, Quality and Nutraceutical Applications is the first book to provide up-to-date information on novel and emerging technologies for the processing of whole pulses, techniques for fractionating pulses into ingredients, their functional and nutritional properties, as well as their potential applications, so that the food industry can use this knowledge to incorporate pulses into new food products. First reference bringing together essential information on the processing technology of pulses Addresses processing challenges relevant to legume and pulse grain processors Delivers insights into the current state-of-art and emerging processing technologies In depth coverage of developments in nutraceutical applications of pulse protein and carbohydrate based foods

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes